In de Wever 34-38 is in de maand september 2021 de pop-up expo te bezoeken waar 13 lokale kunstenaars hun werken presenteren, demonstraties geven en er zijn diverse workshops te volgen. Zo kun je leren dotten; door middel van puntjes zetten leert Ingrid de Louw je hoe je daarmee je eigen werk kunt maken. Of kijk mee met fotografe Evianne Wiegers, die op zondagen roodharige mensen portretteert uit Deurne. En ken jij light painting al? Kom naar de stand van Marije Zuidweg en Tonny van Bree en maak met licht je eigen kunstwerk. Het kan echt!

Bij Rosita Kuiper leer je hoe Aboriginals met stippen de prachtigste werken maakten en hoe jij dat zelf ook kunt doen. Jouw geboortemaand bijvoorbeeld heeft een bepaalde kleur en vorm en samen met Rosita ga jij daar jouw versie van maken op een prachtige steen. Verder zijn Emelie Jegerins en Jolanda Tielens ter plekke bezig om een groot schilderij te vervaardigen. O.a. van de prachtige bloemen die we van de bloemist aan de overkant cadeau kregen.

In de laatste twee weken sluit ook Joyce van Dijk aan. Een fotografe uit Deurne die 12 jaar bij de Aboriginals leefden in Australië en daar prachtige foto’s maakte. Foto’s met een uniek verhaal over haar persoonlijke leven en ontwikkeling en over het mooie Australië en haar prachtige inwoners.