Wegens succes: VOLOP ART 2.0 van start!

Levendige pop-up expo VOLOP ART opent tweede editie

Wegens het succes van de eerste editie van VOLOP ART is vanaf 30 oktober 2021 de tweede editie geopend in het pand aan de Wever 34-38. Dit grote leegstaande en casco pand is door 11 Deurnese kunstenaars ingericht als pop up expositie. En dat vraagt om veel creativiteit, want hoe regel je elektriciteit als er niks is en hoe zorg je ervoor dat alle kunst ophangen kan worden? Door samen de schouders eronder te zetten is het wederom gelukt. Samen met een bereidwillige bovenbuurman werd de stroom geregeld en door hekken te lenen konden de werken worden opgehangen. De kunstenaars hebben hard gewerkt: het is prachtig geworden! Loop er binnen en we beloven je dat je je ogen uitkijkt.                        
Net zoals bij de vorige editie is er van alles te beleven. Kunst gaat nog meer leven als je de kunstenaar persoonlijk kunt ontmoeten en leren kennen. En als deze kunstenaars ook nog aan het werk zijn in het pand, spreekt het nog meer tot de verbeelding. En dus lieten deze kunstenaars hun vakmanschap zien zoals schilderkunst en beeldhouwen. Er zijn ook workshops, exposities én demonstraties. Kortom er is van alles te beleven, te zien en te ervaren.                                  
Geweldig dat de pandeigenaar zo enthousiast was over de vorige editie en dat daar deze tweede editie uit is mogen ontstaan.                                                                             
De volgende kunstenaars kun je bij VOLOP ART bezoeken:
Helma Brekelmans: schilderkunst
Edwin de Klein: beeldend kunstenaar
Trees de Kruijf: beeldhouwen
Inge van Til: lampen
Ans Kanters: keramiek
Sandra Lingg: schilderkunst
Vera Nooijen: product designs
Theo Spaaij: kunstschilder
Annie van den Corput: textielen werken
Lotte Isbouts: schilderkunst
Ank Rebel: schilderkunst en beeldhouwen                                                                                      
Vanaf zaterdag 30 oktober openen zijn hun deuren iedere vrijdag, zaterdag en zondag tussen 12.00 en 16.00 uur. De expo is open tot december 2021. Je bent van harte welkom!

 

Adresgegevens

  • De wever 34-38
  • 5751 KT Deurne