13 lokale kunstenaars bundelen krachten

Levendige pop-up expo VOLOP ART 

Een pand van bijna 500m2 dat sinds de bouw leeg staat midden in hartje Deurne is getransformeerd naar een levendige pop up expositie. Dankzij de betrokkenheid en medewerker van de eigenaar konden wij dit mooie initiatief vorm geven. 

13 lokale kunstenaars van verschillende disciplines laten niet alleen hun werk zien maar geven ook demonstraties tijdens deze zogenaamde VOLOP ART expo. Zo tonen zij hun vakmanschap op een laagdrempelige manier aan het publiek. En er zijn ook diverse workshops om bij te wonen. Het is dus met recht een levendige expositie te noemen! 

De deelnemers zijn: Evianne Wiegers, Emelie Jegerings, Jolanda Tielens, Ingrid de Louw, Cas van Deurssen, Marije Zuidweg, Angelika Poels, Shelly Lapre, Henry van de Berkmortel, Rosita Kuiper, Tonny van Bree en Joyce van Dijk. 

De opening werd druk bezocht, het maximaal aantal mensen dat binnen mocht was getuige van de ware karatetrap van wethouder Marinus Biemans die hiermee het officiële startsein gaf. Ook de provincie Noord Brabant was van de partij, die het project VOLOP Brabant ondersteunt met kennis en kunde. 

Het gastenboek laat zien hoe positief de mensen van Deurne reageren op dit leuke initiatief. Dus wie weet zit er een tweede editie in! 

 

Periode: september 2021

 

 

Adresgegevens

  • De wever 34-38
  • 5751 KT Deurne