20 oktober 2021

De eerste editie van VOLOP ART ligt al weer achter ons. Een groot succes, dag mag gezegd worden. Veel bezoekers die nieuwsgierig waren en een bezoek brachten aan deze levendige pop up expositie aan de Wever 34-38.. Genoeg reden voor de pandeigenaar en voor ons om een tweede editie te gaan organiseren. Het grote pand aan de Wever 34-38 wordt dus nogmaals omgetoverd tot een verrassende invulling door 11 lokale kunstenaars. Dit keer uiteraard een nieuwe groep die niet alleen hun werken laten zien maar ook demonstraties geven, workshops organiseren en je meenemen in hun wereld!

De deelnemers samen vormen een diverse groep aangezien er verschillende kunstdisciplines in samenkomen. Vanaf zaterdag 30 oktober is deze expositie vier weken lang te bezoeken op vrijdagen, zaterdagen en zondagen van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag 30 oktober om 15.00 uur is de officiële opening. Iedereen is hierbij van harte welkom.

De deelnemers zijn: Helma Brekelmans, Edwin de Klein, Trees de Kruijf, Lotte Isbouts, Ans Kanters, Sandra Lingg, Vera Nooijen, Theo Spaaij, Annie van den Corput en Inge van Til.